Wie en wat is MikroTik

MikroTik is een Letlands bedrijf gevestigd in Riga en is in 1996 begonnen met het ontwerpen van routers en wireless ISP systemen. Ze leveren nu hardware en software in de meeste landen ter wereld. Met hun ervaring en gebruik van standard industrie PC hardware zijn ze in 1997 begonnen met de ontwikkeling van RouterOS. In 2002 heeft men besloten hun eigen hardware te ontwikkelenen en is het merk RouterBOARD ontstaan. 

Grote bedrijven maken gebruik van MikroTik apparatuur. Voorbeelden zijn Vodafone,  HP, Siemens en instanties zoals CERN, RIPE en de NASA.

Het leveringsprogramma van MikroTik is zeer uitgebreid. Voor kleine tot grote netwerken biedt MikroTik de meest efficiënte oplossingen. Hieronder staan een aantal voorbeelden. Voor een uitgebreid overzicht kun je kijken op hun site door hier te klikken.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en prijs/prestatie verhouding van Mikrotik en zouden graag de kans krijgen om dit aan u uit te leggen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel ons op: +316 1222 4005.

wat is mikrotik

De CCR1036-8G-2S+EM

De CCR1036 is een van de snelste routers. Hij heeft twee optische 10 Gb/s en acht 1Gb/s poorten. De processor heeft 36 kernen en een temperatuur bereik van -20C to +60C. De router is zo snel dat alle poorten volledig benut kunnen worden, met een technische term heet dit “wire speed” voor alle poorten en een doorvoer snelheid van 28Gb/s. Klik hier voor alle specificaties.

De CRS317-1G-16S+RM

De CRS317 is een 16 poort switch met 16 SFP+ poorten tot 10Gb/s. Voor alle 16 poorten geldt “wire speed” performance. Hij is passief gekoeld (dus geen lawaai en geen ventilatoren die kapot kunnen gaan) en heeft twee redundant (hotswap) voedingen. Klik hier voor alle specificaties.

wat is mikrotik
wat is mikrotik

Wireless Wire Dish

Deze draadloze set werkt op de 60GHz band. Daarvoor is geen licentie nodig. Met deze set kan een afstand tot 1500m overbrugd worden met een snelheid van 1Gb/s full duplex (dwz in twee richtingen tegelijkertijd) Klik hier voor alle specificaties.

De cAP ac

De cAP ac is een Access Point ontworpen voor het oog. Hij werkt op 2.4GHz en 5GHz simultaan (dual radio) met een maximale snelheid van 867MB/s. Klik hier voor alle specificaties.

wat is mikrotik

Wilt u meer weten over MikroTrain?