MikroTrain

 “Je passie combineren met je werk.”

Ruim een jaar geleden stond ik voor de keuze om weer te gaan werken voor een bedrijf of om een weg in te slaan als zelfstandig professional. Dit was voor mij geen moeilijke keuze. Het ondernemerschap heeft altijd al in mij geborreld en ik zag dit als een kans die ik aan moest grijpen.

In mijn loopbaan heb ik vaak trainingen gegeven, dit gaf mij voldoening en het groeide tot een passie. Het is een mooie ervaring om cursisten iets te leren wat ze zelf in de praktijk willen toepassen. Theorie en praktijk komen bij mijn trainingen vaak samen. Ik geef ook trainingen op locatie en het mooie daaraan is dat we nog dieper op de praktijk in kunnen gaan. Er komen praktijkvoorbeelden aan het licht waar we op kunnen inhaken. Door de input van de cursisten maken we de training samen specifieker en nog relevanter.

“Ik herken mijzelf terug in mijn cursisten, ze zijn allemaal enthousiast en ze leren graag hoe ze kunnen werken met de MikroTik apparatuur.”

Sinds ik bij een werkgever in aanraking ben gekomen met MikroTik, is het antwoord op elk probleem ‘MikroTik’. Een product wat technisch perfect in elkaar zit, flexibiliteit biedt en voordelig is. Naast de apparatuur vind ik het een fijne fabrikant om contact mee te hebben als het gaat om ondersteuning.

“Het succes van MikroTrain had ik niet kunnen voorzien. Ik ben dankbaar voor de motivatie en support die ik heb gekregen van mijn familie en vrienden.”

Het verzorgen van de MikroTik trainingen geeft mij veel voldoening. Ik ben blij met het succes van de trainingen en samen met mijn cursisten trek ik deze lijn graag door naar de toekomst.

Benieuwd naar de trainingsmogelijkheden? Bekijk hier het trainingsaanbod!